IX. Hanácká Národní výstava psů 9.1. 2016

Nový rok jsme začli na Hanácké národní výstavě psů v Brně.
Den začal velmi "dramaticky", kdy jsme se vzbudily a zjístily jsme, že venku je neskutečné nálední na silnicích, které nebylo ošetřeno. Po dlouhé rozvaze jsme nakonec sedli do auta a vyjeli! No ujely jsme pár kilometů, potkaly pár nehod a nakonec jsme se vrátili domů s tím, že nikam nejedeme :-). Naštěstí hodný tatínek Terezky zkusil se přes ledovku dostat až k nám do "kotěhůlek" a vyzvednout nás! Povedlo se !
Na výstavě to bylo ze začátku hektické nepřijely jsme zrovna včas :-), že ani Terezka se v první kole nestihla úplně načančat :-). Ale i přes to vše paní rozhodčí dvojici vybrala do druhého kola :-), kde Terezku s Ellinkou poslala do velkého finále :-).
Po delší pauze, relaxu a vyběhání ausíčka ve sněhu za balonkem a výborným obědě (díky Marti moc dobře jsi uvařila :-))) , jsme šli do velkého finále.
Holky nastupovali do kategorie Mladý vystavovatel 9-13 let, jako první. Myslím si že všichni byli naprosto klidní, ale jako vždy panička Nika byla nervózní za holky!
Terezka jako vždy excelentně se předvedla a Ellinka jako vždy excelentně poslouchala :-).
Tento celý den Terezce s Ell vyneslo krásné 3. Místo :-) Velké gratulacéééé. Terezka opět předvedla svůj velký um a neskutečný cit pro pejsky :-) Díky za předvedení a za celý den Terce a Martině :-) samozřejmě Ellesméře a Zdeňkovi, že dokázal přijet :-)